Egyedi kézműves design, otthondekor és kiegészítők

Cziribu Design

A design több, mint esztétikum, a design-nak lelke, története van…

Kis kísérletezéssel megelőzve, 2019-ben elindult a Cziribu, otthon és öltözék kiegészítők tervezésével és kivitelezésével foglalkozó design márka.
A termékek készítése során fontos szerepet kapott az egyre többünk számára kiemelkedően fontos fenntartható jövő, így a minőség mellett az újrahasznosított alapanyagok is tudatos szerepet kaptak.

Cziribu termékek

Nincs találat

A keresett oldal nem található. Próbálja meg finomítani a keresést vagy használja a fenti navigációt, hogy megtalálja a bejegyzést.

Alapanyagokról

100% újrahasznosított prémium pamut fonal:
A régi ruhákat és textilhulladékokat összegyűjtik és szín szerint osztályozzák őket. Ezeket kisebb darabokra vágják és aprítják. A szétválasztott színeket külön-külön összekeverik, így lehetővé teszik, hogy színezék, víz és vegyi anyagok nélkül jöjjön létre a végső árnyalat. Ezután a pamutot fonják, így különösen puha és kiváló minőségű fonal jön létre.

A fonalat újrahasznosított papírból készült orsóra tekerik mely egy biológiailag lebomló anyag.

Újrahasznosított bőr termék címke:
Ez azt jelenti, hogy az alapanyaguk bőripari hulladék anyag, vagy leselejtezett bőrtáska, bőrkabát… Emiatt a színekben árnyalatokban lehetnek eltérések, azonban ettől lesz igazán egyedi, hiteles és természetesen öko barát.

Újrahasznosított papír címke, fanyelű bélyegzővel pecsételve:
A terméken elhelyezett papír címkék újrahasznosított papírból készülnek, és az ezeken megjelenő nyomatok, fanyelű pecséttel kerülnek fel, így nincs szükség nyomtatásra és az ezzel járó elektromosságra.

Szinválaszték

Visit Us

Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per.

Call Us

(+880) 123 456 7898
(+880) 123 456 7898

Email Us

contact@divitea.com
diviteashop@gmail.com

Megosztás
[elfsight_popup id="2"]